Harald Espedal

Styreleder

Espedal er siviløkonom fra NHH og har høyere revisor- studium fra NHH. Han er styreformann for investeringsselskapet Espedal & Co AS. Espedal var tidligere administrerende direktør og investeringsdirektør i SKAGEN, og har også erfaring som investeringsdirektør i Vesta, europeisk aksjeforvalter i Skandia, finans- og analysesjef i Sparebank 1 SR-Bank og leder for rådgivnings- og revisjonsfirmaet Arthur Andersen i Stavanger. Styrets leder siden 2015. Espedal eier 886.861 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap, Espedal & Co AS. I tillegg forvalter Espedal 605.000 egenkapitalbevis gjennom selskapet Salt Value AS.


Frode Svaboe

Nestleder

Svaboe er utdannet siviløkonom fra BI og har i tillegg høyere Revisorstudium fra NHH. Han er i dag partner/daglig leder i SVAL Rådgivning AS. Svaboe har tidligere erfaring bla.a. som revisor i KPMG og som partner/daglig leder for KPMG SørVest. Medlem av styret i 2010.
Svaboe eier 10.200 egenkapitalbevis gjennom investeringsselskapet FS Invest AS.

Sven Chr Ulvatne

Sven Chr UlvatneSven Chr Ulvatne er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er i dag regionssjef for Backe Prosjekt AS. Ulvatne er tidligere administrerende direktør i selskaper som Backe Entreprenør, Backe Bygg,  NCC Construction, Sandnes Eiendom og AS Betong, i tillegg til ledende stillinger i Block Watne og Aadnøy Entreprenør. Han har en rekke styreverv i ulike selskaper, blant annet som styreleder i sitt eget investeringsselskap. Ulvatne er også sentral med mange verv i bransjeforeninger som NHO, BNL, EBA og Standard Norge.
Han eier 9300 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap Ulvatne AS.

Bjørg Tomlin

Bjørg TomlinTomlin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København (CBS). I tillegg har hun en Master i telekom fra Handelshøyskolen BI.I dag er hun ansatt som administrerende direktør i IT selskapet Upheads AS. Tidligere har hun vært Direktør for Bedriftsmarkedet i Altibox/ Lyse. Hun har også 15 års erfaring fra ulike lederstillinger i Telenor, hvor av 5 år som Regionsdirektør Sør/vest. Medlem av styret siden 2019.
Tomlin eier ingen egenkapitalbevis

Heidi Nag Flikka

Heidi Nag FlikkaFlikka har høyere revisorstudium fra NHH og jobber i dag som finansdirektør i Fjord Line. Hun har tidligere flere års erfaring som administrerende direktør for AF Offshore AeronMollier AS, økonomidirektør for AF Gruppen ASA, divisjon Energi og som ass. regionbanksjef for Bedriftsmarked i Sparebank1 SR-Bank i Agder. I tillegg har hun flere års erfaring innen revisjon. Medlem av styret siden 2016.
Flikka eier 1.791 egenkapitalbevis.

Birte Norheim

Birte Norheim

Norheim er utdannet Master of Finance fra Queensland University of Technology (Australia) og arbeider i dag som CFO for Okea ASA. Norheim har tidligere erfaring bl.a. som administrerende direktør for Njord Gas Infrastructure AS og som Vice President Finance i Sevan Marine ASA. Medlem av styret siden 2017.

Norheim eier 2.083 egenkapitalbevis.

Jan Inge Aarreberg

Ansattes representant

Aarreberg har en bachelor fra BI, og jobber som autorisert finansiell rådgiver. Ansatt i banken siden 2007.
Aarreberg eier 2.551 egenkapitalbevis.

Solveig Vatne

Ansattes representant

Solveig Vatne Utdannelse innen økonomi ved BI/Bankakademiet. Ansatt i banken siden 1982 og jobber som rådgiver på Personmarked. Hun har tidligere jobbet i Hetland Sparebank, og har vært styremedlem siden 2017.
Vatne eier 18.090 egenkapitalbevis.