Harald Espedal

Styreleder

Espedal er siviløkonom fra NHH og har høyere revisor- studium fra NHH. Han er nåværende styreformann for aksjeselskapet Espedal & Co AS. Espedal var tidligere administrerende direktør og investeringsdirektør i SKAGEN, og har også erfaring som investeringsdirektør i Vesta, europeisk aksjeforvalter i Skandia, finans- og analysesjef i Sparebank 1 SR-Bank og leder for rådgivnings- og revisjonsfirmaet Arthur Andersen i Stavanger. Medlem av styret siden 2015.
Espedal eier 886.861 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap, Espedal & Co.

Frode Svaboe

Nestleder

Svaboe er utdannet siviløkonom fra BI og har i tillegg høyere Revisorstudium fra NHH. Han er i dag partner/daglig leder i SVAL Revisjon og Rådgivning AS. Svaboe har tidligere erfaring bla.a. som revisor i KPMG og som partner/daglig leder for KPMG SørVest. Varamedlem av styret i 2009 og medlem av styret i 2010.
Svaboe eier ingen egenkapitalbevis.

Arne Lee Norheim

Norheim har økonomiutdannelse fra Purdue University i Indiana i USA, samt strategisk ledelse fra IMD i Sveits. Siden 2013 har han vært adm. direktør i IBM Norge, og har 18 års erfaring fra selskapet i leder- og topplederstillinger i USA, Sverige, Frankrike og Danmark. Medlem av styret siden 2015.
Norheim eier 10.000 egenkapitalbevis.

Marion Svihus

Svihus er utdannet siviløkonom fra NHH. I dag er hun økonomidirektør i Petoro AS, og har tidligere erfaring som bl.a direktør økonomi for Teknologi og Prosjekter i Statoil ASA. Medlem av styret siden 2008.
Svihus eier ingen egenkapitalbevis.

Heidi Nag Flikka

Heidi Nag Flikka
Flikka har høyere revisorstudium fra NHH og er i dag administrerende direktør for AF Offshore AeronMollier AS. Hun har tidligere erfaring som økonomidirektør for AF Gruppen ASA, divisjon Energi og som ass. regionbanksjef for Bedriftsmarked Agder. I tillegg har hun flere års erfaring innen revisjon. Medlem av styret siden 2016.
Flikka eier ingen egenkapitalbevis.

Birte Norheim

Birte Norheim Birte Norheim er utdannet Master of Finance fra Queensland University of Technology (Australia), 2002. Mer enn 10 års erfaring fra olje- og gassindustrien i tillegg til bred erfaring fra flere områder innen økonomistyring. Hun har internasjonal erfaring fra utdannings- og bedriftsinstitusjoner samt utstrakt erfaring med investorrelasjoner i børsnoterte selskaper.
Norheim har vært i Njord Gas Infrastructure de siste fem årene, de tre siste som administrerende direktør. Medlem av styret siden 2017.
Norheim eier ingen egenkapitalbevis.

Jan Inge Aarreberg

Ansattes representant

Aarreberg har en bachelor fra BI, og jobber som autorisert finansiell rådgiver. Ansatt i banken siden 2007.
Aarreberg eier 1.852 egenkapitalbevis.

Solveig Vatne

Ansattes representant

Solveig Vatne Utdannelse innen økonomi ved BI/Bankakedemiet. Ansatt i banken siden 1982 og jobber som rådgiver på Personmarked. Hun har tidligere jobbet i Hetland Sparebank, og har vært styremedlem siden 2017.
Vatne eier 15.539 egenkapitalbevis.