Harald Espedal

Styreleder

Espedal er siviløkonom fra NHH og har høyere revisor- studium fra NHH. Han er styreformann for investeringsselskapet Espedal & Co AS. Espedal var tidligere administrerende direktør og investeringsdirektør i SKAGEN, og har også erfaring som investeringsdirektør i Vesta, europeisk aksjeforvalter i Skandia, finans- og analysesjef i Sparebank 1 SR-Bank og leder for rådgivnings- og revisjonsfirmaet Arthur Andersen i Stavanger. Styrets leder siden 2015. Espedal eier 886.861 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap, Espedal & Co AS. I tillegg forvalter Espedal 555.000 egenkapitalbevis gjennom selskapet Salt Value AS.


Frode Svaboe

Nestleder

Svaboe er utdannet siviløkonom fra BI og har i tillegg høyere Revisorstudium fra NHH. Han er i dag partner/daglig leder i SVAL Revisjon og Rådgivning AS. Svaboe har tidligere erfaring bla.a. som revisor i KPMG og som partner/daglig leder for KPMG SørVest. Medlem av styret i 2010.
Svaboe eier 5.700 egenkapitalbevis gjennom investeringsselskapet FS Invest AS.

Arne Lee Norheim

Norheim har økonomiutdannelse fra Purdue University i Indiana i USA, samt strategisk ledelse fra IMD i Sveits. Siden 2013 har han vært adm. direktør i IBM Norge, og har over 20 års erfaring fra selskapet i leder- og topplederstillinger i USA, Sverige, Frankrike og Danmark. Medlem av styret siden 2015.
Norheim eier 11.224 egenkapitalbevis.

Marion Svihus

Svihus er utdannet siviløkonom fra NHH. I dag er hun økonomidirektør i Petoro AS, og har tidligere erfaring som bl.a direktør økonomi for Teknologi og Prosjekter i Statoil ASA. Medlem av styret siden 2008.
Svihus eier ingen egenkapitalbevis.

Heidi Nag Flikka

Heidi Nag Flikka
Flikka har høyere revisorstudium fra NHH og er i dag administrerende direktør for AF Offshore AeronMollier AS. Hun har tidligere erfaring som økonomidirektør for AF Gruppen ASA, divisjon Energi og som ass. regionbanksjef for Bedriftsmarked Agder. I tillegg har hun flere års erfaring innen revisjon. Medlem av styret siden 2016.
Flikka eier 1.224 egenkapitalbevis.

Birte Norheim

Birte Norheim

Norheim er utdannet Master of Finance fra Queensland University of Technology (Australia) og arbeider i dag som CFO for Nordic Mining ASA. Norheim har tidligere erfaring bl.a. som administrerende direktør for Njord Gas Infrastructure AS og som Vice President Finance i Sevan Marine ASA. Medlem av styret siden 2017.

Norheim eier 1.224 egenkapitalbevis.

Jan Inge Aarreberg

Ansattes representant

Aarreberg har en bachelor fra BI, og jobber som autorisert finansiell rådgiver. Ansatt i banken siden 2007.
Aarreberg eier 2.941 egenkapitalbevis.

Solveig Vatne

Ansattes representant

Solveig Vatne Utdannelse innen økonomi ved BI/Bankakademiet. Ansatt i banken siden 1982 og jobber som rådgiver på Personmarked. Hun har tidligere jobbet i Hetland Sparebank, og har vært styremedlem siden 2017.
Vatne eier 16.628 egenkapitalbevis.