Harald Espedal

Styreleder

Espedal er siviløkonom fra NHH og har høyere revisor- studium fra NHH. Han er styreformann for investeringsselskapet Espedal & Co AS. Espedal var tidligere administrerende direktør og investeringsdirektør i SKAGEN, og har også erfaring som investeringsdirektør i Vesta, europeisk aksjeforvalter i Skandia, finans- og analysesjef i Sparebank 1 SR-Bank og leder for rådgivnings- og revisjonsfirmaet Arthur Andersen i Stavanger. Styrets leder siden 2015. Espedal eier 886.861 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap, Espedal & Co AS. I tillegg forvalter Espedal 680.000 egenkapitalbevis gjennom selskapet Salt Value AS.


Frode Svaboe

Nestleder

Svaboe er utdannet siviløkonom fra BI og har i tillegg høyere Revisorstudium fra NHH. Han er i dag partner/daglig leder i SVAL Rådgivning AS. Svaboe har tidligere erfaring bla.a. som revisor i KPMG og som partner/daglig leder for KPMG SørVest. Medlem av styret i 2010. Svaboe eier 10.200 egenkapitalbevis gjennom investeringsselskapet FS Invest AS.

Sven Chr Ulvatne

Sven Chr Ulvatne
Sven Chr Ulvatne er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er i dag regionssjef for Backe Prosjekt AS. Ulvatne er tidligere administrerende direktør i selskaper som Backe Entreprenør, Backe Bygg,  NCC Construction, Sandnes Eiendom og AS Betong, i tillegg til ledende stillinger i Block Watne og Aadnøy Entreprenør. Han har en rekke styreverv i ulike selskaper, blant annet som styreleder i sitt eget investeringsselskap. Ulvatne er også sentral med mange verv i bransjeforeninger som NHO, BNL, EBA og Standard Norge. Han eier 1.442 egenkapitalbevis, og 9300 egenkapitalbevis via sitt investeringsselskap Ulvatne AS.

Bjørg Tomlin

Bjørg Tomlin
Tomlin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i København (CBS). I tillegg har hun en Master i telekom fra Handelshøyskolen BI.I dag er hun ansatt som administrerende direktør i IT selskapet Upheads AS. Tidligere har hun vært Direktør for Bedriftsmarkedet i Altibox/ Lyse. Hun har også 15 års erfaring fra ulike lederstillinger i Telenor, hvor av 5 år som Regionsdirektør Sør/vest. Medlem av styret siden 2019. Tomlin eier ingen egenkapitalbevis.

Astrid Rebekka Norheim

Astrid
Norheim har siden 2018 hatt stillingen som administrerende direktør i Lyse Dialog. Hun har en Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til flere lederutviklingsprogram, også fra BI. Hun har 21 års erfaring fra ulike roller i Sparebanken 1 SR-bank, blant annet som Direktør Formuende Kunder og Landbruk, samt Direktør Sparing, Plassering og Pensjon. Medlem av styret siden 2020. Norheim eier 5.186 EK-bevis i Sandnes Sparebank.

 

 

 

 

Jan Inge Aarreberg

Ansattes representant

Aarreberg har en bachelor fra BI, og jobber som autorisert finansiell rådgiver. Ansatt i banken siden 2007.
Aarreberg eier 3.281 egenkapitalbevis.

Ingunn Ruud

Ansattes representant

Ingunn
Ruud har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stavanger. Hun har seks års erfaring som autorisert finansiell rådgiver fra Sparebanken 1 SR-bank. Ansatt i Sandnes Sparebank siden 2012 og jobber i dag som rådgiver kreditt, Personmarked. Ingunn Ruud er hovedtillitsvalgt i banken og styremedlem i Finansforbundet i Eika Gruppen. Medlem av styret siden 2020. Ruud eier 91 EK-bevis i Sandnes Sparebank.