Du skal ha utbytte av å bytte til oss

Flere og flere vil være kunder i den gule banken. Det er skikkelig motiverende! Vi har konkurransedyktige priser og produkter og skreddersyr det som er best for deg og din familie. Men kanskje det viktigste; Hos oss får du din egen rådgiver med lang og bred erfaring med hva som er best for deg. Det er lett å få tak i oss, vi svarer kjapt, og vi scorer høyt på kundetilfredshet! Vil du ha en prat? Vi er her for deg! Ta kontakt, så treffes vi på den måten du liker best.
Rikke og Daniel

Bli kunde!

Fredrik og Ingvild er to av rådgiverne du kan møte hos oss. Ta gjerne kontakt for en prat! Er du allerede klar for å bli kunde? Ha din BankID klar – og registrer deg her!
 
 

Flere og flere vil være kunder i den gule banken

Det er lett å få tak i oss, vi svarer kjapt, og vi scorer høyt på kundetilfredshet! Vil du ha en prat? Videomøte mens du sitter hjemme i sofaen? Telefon? Du bestemmer.

Du skal ha utbytte av å være en del av den gule banken! Vi er banken med det store, gule hjertet og fornøyde kunder. Vi har knallflinke folk som klarer å sette seg inn i hva du trenger og kan gi deg gode råd. Og ikke minst – det er lett å få tak i oss! Enten du vil møte oss digitalt – eller helt på ekte. (Akkurat nå begrenser vi de fysiske besøkene, men vi kan jo ta et videomøte, hvis du vil?)


Vi kan bank – og våre rådgivere gir deg personlige råd du får utbytte av. Hos oss er du ikke bare et kontonummer i en chatbot. Du får ekte svar fra ekte bankfolk. Hos oss får du en bankrådgiver som kjenner deg og familien din, som forstår dine behov, og som du har direktenummeret til hvis det skulle være noe.


I tillegg er det vi som er kundeutbyttebanken! Vi var den andre banken i Norge som kunne betale ut kundeutbytte til kundene våre i 2018. Kjekke penger å få rett på konto! Det sier kundene. Hvor mye kundeutbytte du får, er avhengig bankens overskudd og hvor mye innskudd eller lån du har hos oss. Men å bli kunde er uansett første steg. Velkommen til oss!