Rikke og Daniel

Bli kunde!

Daniel og Rikke er to av rådgiverne du kan møte hos oss. Ta gjerne kontakt for en prat! Er du allerede klar for å bli kunde? Ha din BankID klar – og registrer deg her!
 
 

Bytt til en bank som gir deg utbytte!

Trine Stangeland, sjefssjefen i Sandnes Sparebank

Du skal ha utbytte av å være en del av den gule banken! Vi er banken med det store, gule hjertet og fornøyde kunder. Vi har knallflinke folk som klarer å sette seg inn i hva du trenger og kan gi deg gode råd. Og ikke minst – det er lett å få tak i oss! Enten du vil møte oss digitalt – eller helt på ekte.

Vi kan bank – og våre rådgivere gir deg personlige råd du får utbytte av. Hos oss er du ikke bare et kundenummer hos en chatbot. Du får ekte svar fra ekte bankfolk. Hos oss får du en bankrådgiver som kjenner deg, som forstår dine behov, og som du har direktenummeret til hvis det skulle være noe.

I tillegg har vi kundeutbytte! I mai 2019 delte vi ut 53 millioner i utbytte. Eksempelvis fikk en familie med fire millioner i boliglån og litt innskudd hele 10.000 kroner rett inn på konto!

Hvor mye kundeutbytte du får avhenger av hvor mye innskudd eller lån du har hos oss, men å bli kunde er uansett første steg. Velkommen til oss!