Innhold
ansatt-holder-en-blomst

En bank er ikke alltid en bank

På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert. Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar.

Ledige stillinger

Lyst til å jobbe i en gul bank? Kanskje vi en dag blir kolleger!

Vi søker en faglig sterk og engasjert person som vil være med å styrke Sandnes Sparebank ytterligere. Du har solid erfaring fra lignende rolle, god kjennskap til kapitalmarkedet, og gjerne erfaring fra bank og finans eller et børsnotert selskap. Du trives i lederrollen, har god forretningsteft og liker å ta beslutninger.

Vi er en passe stor bank med dyktige medarbeidere, som er i god posisjon for videre vekst etter våre verdier – enklere, bedre, gladere.

Les mer og søk på stillingen >>

Det handler om å skape opplevelser

Vi er vårt samfunnsansvar bevisst og bidrar til vekst og utvikling i regionen på mange måter. Sandnes Sparebank ønsker å bidra til et mangfold av kultur og idrett, og hvert år har vi gleden av å tilbakeføre deler av bankens overskudd til samfunnsnyttige formål i lokalsamfunnet gjennom Sandnes Sparebanks Gavefond. Alle lag og organisasjoner med sitt virke i Sandnes kan søke om midler fra dette fondet, og alle som søker er dessuten med i kampen om en ekstrapott på 50.000 kroner. Du kan lese mer om søknadsperiode og retningslinjer på www.takksandnes.no.

Neste søknadsperiode starter våren 2017.