Innhold
ansatt-holder-en-blomst

En bank er ikke alltid en bank

På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert. Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar.

Ledige stillinger

Direktør Personmarked

Vi søker en engasjert kulturbygger med sterk forretningsforståelse til å lede personmarkedsområdet i banken. Du er strategisk, og samtidig endrings- og resultatorientert. Du trives i lederrollen, er opptatt av å videreutvikle motiverte medarbeidere, setter deg høye mål og sikter mot unike kundeopplevelser. Stillingen som Direktør Personmarked inngår i bankens hovedledelse, og rapporterer til administrerende direktør.

Les mer og søk på stillingen

Det handler om å skape opplevelser

Vi er vårt samfunnsansvar bevisst og bidrar til vekst og utvikling i regionen på mange måter. Sandnes Sparebank ønsker å bidra til et mangfold av kultur og idrett, og hvert år har vi gleden av å tilbakeføre deler av bankens overskudd til samfunnsnyttige formål i lokalsamfunnet gjennom Sandnes Sparebanks Gavefond. Alle lag og organisasjoner med sitt virke i Sandnes kan søke om midler fra dette fondet, og alle som søker er dessuten med i kampen om en ekstrapott på 50.000 kroner. Du kan lese mer om søknadsperiode og retningslinjer på www.takksandnes.no.

Neste søknadsperiode starter våren 2017.