Innhold
ansatt-holder-en-blomst

En bank er ikke alltid en bank

På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert. Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar.

Ledige stillinger

Vi liker fremoverlente personer. Vi liker personer som setter pris på å jobbe i bank som er litt rundere, nærmere og kanskje litt mer engasjert enn konkurrentene. Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men følger du oss i sosiale kanaler – så får du beskjed når vi lyser ut noe nytt. Skulle du ønske å være en del av laget, kan du sende en åpen søknad til stillingledig@sandnes-sparebank.no

 

Spørsmål om stillinger i banken kan rettes til HR-sjefen vår; Stein.haga@sandnes-sparebank.no

Det handler om å skape opplevelser

Vi er vårt samfunnsansvar bevisst og bidrar til vekst og utvikling i regionen på mange måter. Sandnes Sparebank ønsker å bidra til et mangfold av kultur og idrett, og hvert år har vi gleden av å tilbakeføre deler av bankens overskudd til samfunnsnyttige formål i lokalsamfunnet gjennom Sandnes Sparebanks Gavefond. Alle lag og organisasjoner med sitt virke i Sandnes kan søke om midler fra dette fondet, og alle som søker er dessuten med i kampen om en ekstrapott på 50.000 kroner. Du kan lese mer om søknadsperiode og retningslinjer på www.takksandnes.no.

Søknadsfrist: 2. mai kl.12:00.