Sandnes Sparebank med 61 % -score i Etisk bankguide

Resultatene fra årets Etisk Bankguide er offentlige, og Sandnes Sparebank gjør et kjempebyks! Banken oppnår hele 61 % score - et resultat banken er svært godt fornøyd med. Du kan se hele oversikten hos Etisk Bankguide.

– Som lokalbank er det lett å tenke at vi med vårt lokale engasjement har samfunnsansvaret vårt på plass. Men, skal vi ta arbeidet med samfunnsansvar på alvor kreves det mye mer enn lokalt engasjement. Det berører alle deler av banken.

Økonomisk kriminalitet

Sandnes Sparebank jobber aktivt for å motvirke økonomisk kriminalitet som hvitvasking, terrorfinansiering, skatteunndragelse og korrupsjon

Medarbeidere og trivsel

Vi blir sett, hørt og tatt med på råd. Det er høyt under taket i Sandnes Sparebank – og sånn vil vi at det skal være!

Gavefond og lokalt engasjement

Hvert år deler vi ut mange millioner av bankens overskudd tilbake til samfunnet gjennom Sandnes Sparebanks Gavefond. Til deg, noen i familien din, eller noen du kjenner

Bærekraftige innkjøp

Vi kjøper ikke hva som helst. Det er ikke uvesentlig for oss hvordan, under hvilke forhold og av hvilke materialer varene vi kjøper blir produsert.

Mange tiltak for å ta vare på miljøet

Banken har en lang rekke tiltak og motivatorer som gjør det enkelt for både medarbeidere og kunder å være miljøvennlige. Hver eneste dag. I september er det også slutt på engangskopper i papp for de ansatte.