Over 3000 får vist hvem de er på lag med!

Vår lagdrakt: Vi gjentok suksessen fra i fjor og oppfordret lag til å søke om like lagdrakter

Enten laget ditt spiller, danser, klatrer, ser på stjernene – eller noe helt annet, kan dere søke om å få lagdrakter fra Sandnes Sparebanks Gavefond. Lag, foreninger, ideelle stiftelser og organisasjoner som er registrert i Brønnøysundregistrene kan søke. Årets søknadsperiode var mandag 14. januar  til 28. januar 2019. Og etter at trekningen blant alle søkerne er gjort, er statusen slik: Over 3000 fordelt på 111 lag/organisasjoner får lagdrakter! Draktene er bestilt og er snart klare for henting. Hurra for gavefondet!

Mange eldresentre får ønsker oppfylt!

Mange eldresentre får ønsker oppfylt!

Det hele startet med at Byhagen BOAS sendte oss en søknad om midler til et piano. Og med penger fra Sandnes Sparebanks Gavefond kunne et flunkende nytt piano bli trillet inn få dager senere, til glede for beboere og ansatte ved Byhagen. Da fant vi ut at vi ville gjerne ta imot søknader fra andre dagsentre/eldresentre i kommunene Sandnes, Stavanger og Sola!

Og det kom inn mange søknader! I månedene framover vil det både bli flere pinaoer, sykler, kjøkkenmaskiner og mye mer som blir innkjøpt med midler fra vårt gavefond. Vi håper og tror at gavene vil skape glede mye glede og begeistring, både for beboere, ansatte og pårørende!

Førjulskonsert med Dagsland og Concentus

Førjulskonsert med Dagsland og Concentus

Vi har kjøpt en hel konsert som vi gir bort. I tillegg til at mange av våre kunder har fått billetter, har vi gitt bort om lag 200 billetter til to veldedige organisasjoner. Vi er sikre på at lørdag 24. november vil bli en varm og god konsert for alle tilhørerne i Sandnes kulturhus.

 

Nesten 300.000 kr til Sommerfugleffekten

Nesten 300.000 kr til Sommerfugleffekten

Silje Marie ble utsatt for utspekulert, subtil «jentemobbing» på skolen og kollapset til slutt. Nå har antimobbe-programmet Sommerfugleffekten nådd ut til ti 6000 i vår region. Med 296.000 fra vårt gavefond, vil 12 nye skoler få ta del i det tankevekkende og lærerike antimobbeprogrammet. Les mer på sommerfugleffekten.no
Stor gave til Team Ingebrigtsen

Stor gave til Team Ingebrigtsen

Team Ingebrigtsen fikk i juni 1,8 millioner fordelt på tre år fra vårt gavefond. Pengene skal brukes til treningsopplegg i hjembyen og gjennom samarbeid med Sandnes Idrettslag friidretts arbeid for barn og unge.

89 skoler fikk til sammen nesten 5 millioner!

89 skoler fikk til sammen nesten 5 millioner!

I høst spurte vi FAU ved barne- og ungdomsskoler i regionen om de hadde ønsker om nytt utstyr eller opplevelser for elevene. I alt 89 skoler fikk tildelt midler til det de hadde ønsket seg og det ble tildelt totalt 4. 752.000 kroner! Uteområder, gapahuk, sykkelstativ, skoletur til skibakken...ble finansiert. Her ser vi elever ved Tastarusta skole som ønsket seg nye benker til sine sosiale soner.

Vitenfabrikken kan pusse opp stjernehimmelen

10 år og 250.000 besøkende i Planetariet, har satt sine spor. Med 3 millioner fra vårt gavefond kan Vitenfabrikken skifte ut utstyr og oppgradere til best mulig teknologi. Slik at Planetariet kan fortsette å glede, begeistre og inspirere små og store til å utforske mer.
Gratiskonsert under Skifestivalen Blink

Gratiskonsert under Skifestivalen Blink

Det har blitt en veldig hyggelig tradisjon at det er Sandnes Sparebank som spanderer den ene konserten under Blinken. I år sto Vamp på scenen og hver centimeter i Vågen var fylt opp. Foto: Rune Helliesen.

Gave fullfinansierer MEDSIM

Med gaven på 2 millioner kroner til Sykehuset i våre hender, er Mor/Barn-delen av Med.SIM fullfinansiert. Mer trygghet for barn, foreldre og helsepersonell.

Gave gjorde teaterstykket "3. aug 1964" mulig

Et stjernelag (Renberg, Østin Ommundsen, Nøst, Dybdahl) har skapt teaterforestillingen - Gretelill Tangen og Mareike Wang i rollene. Eldre i regionen er invitert til gratisforestillinger på dagtid, men forestillingen inngår i det vanlige programmet på kveldstid.
Konferansen alle ville gå på...

Konferansen alle ville gå på...

Næringslivskonferansen FOLK ble arrangert for første gang i 2018, i samarbeid med Næringsforeningen i Stavanger. Plassene ble raskt fylt opp og tilbakemeldingene var svært gode i etterkant. Vi tar sikte på å gjenta suksessen med FOLK 2019.

Gaven som gir eldre vind i håret

Fire eldresentre i Sandnes har fått elektriske "Christianiasykler". Med plass til to fjonge eldre framme, kan den kyndige aktivitøren ta de med på herlige lufteturen. Siden syklene er elektriske, er det ikke tungt å ta seg rundt.
2000 barn og unge kan vise hvem de er på lag med

2000 barn og unge kan vise hvem de er på lag med

Gjennom prosjektet "Vår lagdrakt" delte vi ut over 2000  hettegensere, drakter, drikkeflasker og sekker til lag og foreninger i vår region. Klærne ble påtrykket lagenes egen logo.

Hjertelig til stede på Mablis

Hjertelig til stede på Mablis

Vi støttet Mablis-festivalen med 100.000 kroner. Festivalen ble en formidabel publikumssuksess i det herlige sommerværet. God stemning!

Mottakere av Sandnes Sparebank Gavefond 2017

Mottaker Formål
Austrått Skolekorps 17.mai gave
Axelar Blink festivalen - bykonsert
Axelar Medlemskap i Sandneslauget
Bogafjell Idrettslag Ekstrapotten Takk Sandnes
Bogafjell Skolekorps 17.mai gave
FAU-grupper Gave til FAU ved nesten 100 skoler i regionen.
Ganddal Skolekorps 17.mai gave
Gaver diverse idrettslag Gaver som deles til til lag og foreninger i Sandnes kommune basert på søknader som blir sendt til banken gjennom Takk, Sandnes.
Hana Skolekorps 17.mai gave
Hommersåk Skolekorps 17.mai gave
Lag og foreninger Drakter til frivillige organisasjoner, lag og foreninger gjennom prosjektet «Vår lagdrakt».
Lura Skolekorps 17.mai gave
Norske Redningshunder Ekstrapotten Takk Sandnes
Næringsforeningen i Stavanger Sponsor Norrønakonferansen 01.06.17
Næringsforeningen i Stavanger Næringslivskonferansen FOLK i Sandnes i samarbeid med Næringsforeningen
Riska fotballklubb Gave til utbedring av Riska stadion
Rogaland Teater Oppsetning av forestillingen «4.august 1964» av Tore Renberg. Spesialforestilling med Gretelill Tangen. Forestillinger for eldre ved dagsentre i Sandnes, Sola og Stavanger.
Sandnes Håndballklubb Ekstrapotten Takk Sandnes
Sandnes Idrettslag v/Friidrettsgruppen, gave til arrangering av NM i friidrett
Sandnes kommune Støtte til pilotprosjekt i koding ved ulike skoler i kommunen.
Sandnes Kunst- og kulturhus Gave til kulturhuset
Sandnes Kunst- og kulturhus Kjøp av en hel forestilling med stykket Billy Elliot. Billetter ble hovedsakelig gitt i gave til Kreftomsorg Rogaland og Røde Kors
Sandnes Sentrum Gave
Sandnes Skolekorps 17.mai gave
Sandnes Ulf Tilskudd Sandnes Stadion AS
Sandved Skolekorps 17.mai gave
Stangeland Skolekorps 17.mai gave
Sykehuset i våre hender Gave til Sykehuset i våre hender. Finansiering av mor-barn-Med.Sim.
Sykkelsentralen AS 4 TAXA sykler til Sandnes Eldreråd, kake og seler til syklene
Unicef TV-aksjonen
Universitetet i Stavanger Bidrag anvendt finans