Flytt boliglånet til oss! 

Flytt boliglånet til oss! 

Vi er kundeutbyttebanken! Flere og flere vil være kunder i den gule banken. Det er skikkelig motiverende! Hvis kundeutbytte, egen rådgiver og knallgod kundeservice er noe for DEG, er du velkommen til en prat. Og du? Vi skreddersyr løsningene som er best for deg og din situasjon, og vi har konkurransedyktige priser.
  • Knallgod kundeservice!
  • Kundeutbytte
  • Egen kunderådgiver

Kundeutbytte til alle!

Vi er kundeutbyttebanken! Å være en sparebank betyr at vi deler ut av overskuddet gjennom allmennyttige gaver – og det er bra. Men hvorfor ikke dele med kundene også? Det er jo de som bidrar til bankens resultat. Derfor gjør Sandnes Sparebank begge deler; allmennyttige gaver og utbytte til kundene våre. 

 

Vil du ha en prat? Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg så raskt vi kan!

Knallgod kunderservice til alle!

I snitt er ventetiden på telefon under et halvt minutt. Svartiden vår er blant de beste i bransjen! Kundene vi er i kontakt med er utrolig godt fornøyd med servicen vår, gir oss gode tilbakemeldinger og veldig høy score i undersøkelsene vi sender ut. Vi er fleksible og kundene får tak i oss på den måten de liker best 08-20. Vi får rett og slett mange tilbakemeldinger på at vi leverer knallgod kundeservice.

 

 

 

Egen kunderådgiver til alle!

Alle kunder som ønsker det, kan få personlig rådgivning i Sandnes Sparebank. Våre dyktige folk skreddersyr gode løsninger. Vi mener god og riktig rådgivning er avgjørende for at vi får flere og flere kunder i banken. Mange kunder anbefaler oss videre til sine nettverk og det er virkelig motiverende for oss!

 

 

Er du allerede klar for å bli kunde?

Velkommen! Da kan du registrere deg her med BankID.