Tasta IL

Et møte med banken gir 500 kr i klubbkassen!

Vil du støtte din klubb på en helt ny måte?

Vi i den gule banken ønsker oss flere møter med mulige kunder. Samtidig er det som alltid viktig for oss å støtte lokal lagånd.

For hvert møte som avholdes gir vi derfor klubben i ditt hjerte 500 kroner! Blir det mange møter, gir dette en fin sum penger som kommer klubben til gode!

 

Spilleregler

- Ett møte per husstand – men du kan også tipse naboen, kollegaen, tanter og onkler!
- Møter med nåværende kunder i banken teller ikke
- Møte skjer enten på vårt kontor i Stavanger eller Sandnes.

 

Klikk på linken og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for å avtale et møte!

Snakkes!

Skal vi ta en prat?

Ann Kathrin Grødem og Jonatan Mattingsdal tar gjerne en prat om din økonomi og dine behov.

Ring 51676700 eller send e-post til kundeservice@sandnes-sparebank.no for å avtale en prat! Snakkes vi?

 

10 kjappe!

1. Hvorfor skal en bli kunde i Sandnes Sparebank?
– Du får kundeutbytte, personlig rådgivning og konkurransedyktige betingelser. Du får en bank som er passelig stor, som snur seg raskt rundt og som er til stede i lokalsamfunnet. Det er også lett å få tak i oss!

2. Hva gir Sandnes Sparebank tilbake til lokalsamfunnet?
– Vi gir betydelige bidrag til små og store lag, organisasjoner og prosjekter både gjennom vårt gavefond og gjennom en rekke sponsorater. Vi tar samfunnsoppdraget på største alvor og er en aktør lokalsamfunnet setter pris på å ha med på laget.

3. Hva kan banken tilby?
– Vi har alle bank- og forsikringstjenester en har behov for – boliglån en kan leve godt med, forsikringene en trenger, og mange alternativer for sparing. I tillegg til dette får vi mange tilbakemeldinger på at vi har dyktige rådgivere som ser behovene til den enkelte kunde.

4. Hvor finner vi Sandnes Sparebank?
– Til daglig «treffes» vi kundene i våre digitale kanaler som for eksempel mobilbanken. Vil du treffe oss helt på ekte, finner du oss på et av våre kontorer. I Sandnes finner du oss i Havnespeilet (Rådhusgata 3) og i Stavanger i Handelens Hus (Kongsgata 10).

5. Må en ha en avtale for å få snakke med en rådgiver?
– I Stavanger må alle ha avtale. I Sandnes har vi også «drop-in», men vi anbefaler å avtale time også her. Har en en avtale, kan begge parter forberede seg dersom det er nødvendig og du kan få tips om hva du eventuelt bør ha med deg til avtalen. Det er også mulig å avtale et møte utenom ordinær åpningstid dersom det passer best for deg.

6. Er det lett å få tak i folk i Sandnes Sparebank?
– Absolutt! Mange får svar på det de lurer på ved å kontakte oss i innboksen på vår facebookside – her sitter det folk og svarer både seint og tidlig. Ellers får en tak i oss på 51676700, kundeservice@sandnes-sparebank.no, med sikker melding i nettbank/mobilbank eller ved å møtes over en kaffi. Vi treffes der du foretrekker det!

7. Banken har også en bedriftsavdeling?
– Det stemmer. Vi har en stor portefølje med små – og mellomstore bedrifter. Våre bedriftsrådgivere har lang erfaring og kommer gjerne «hjem» til din bedrift.

8. Hva innebærer sponsoravtalen mellom Sandnes Sparebank og Tasta IL?
– Sandnes Sparebank har vært sponsor for Tasta IL i 10 år, og vi ønsker å være mer synlige fremover – til glede for både bank, klubb og medlemmer.

9. Hvorfor velger banken å sponse Tasta IL?
– Banken har hatt et langt og godt forhold til Tasta IL. Uten å være en aktiv sponsor, har dialogen og inntrykket av Tasta IL vært veldig bra. Tasta er også en spennende bydel hvor banken gjerne skulle hatt flere kunder, som vi aktivt prøver å gjøre noe med nå. Samtidig innser Sandnes Sparebank at vi kan vise mer igjen i Stavanger, og forhåpentligvis merker også klubben dette bedre fremover.

10. Hva er fordelen med å ha Sandnes Sparebank som sponsor?
– Vi forstår hva det vil si å være en outsider som kommer seg opp og fram. Det er nyttig når vi samarbeider med mindre klubber rundt om i regionen vår. Det kan være godt å ha den gule banken i ryggen!