Sola Håndball

Den Gule Banken har vært hovedsponsor for en av regionens største breddeklubber i en årrekke, og forlenget nylig avtalen; Det er en meget godt drevet klubb med håndballjentene som regionens flaggskip i front. Vi er stolte av å kunne bidra til at denne klubben utvikler seg videre og gleder oss til å fortsette det gule samarbeidet! Sola Håndball har 550 medlemmer. 

Sandnes Ulf

Den Gule Banken,Sandnes Sparebank er en av de største samarbeidspartnerne til Sandnes Ulf og var også en betydelig bidragsyter i realiseringen av Øster Hus Arena. Vi har nylig inngått en ny og langsiktig samarbeidsavtale med Sandnes Ulf og gleder oss til fortsettelsen sammen med byens fotballag.

 Viking FK

Sommeren 2021 inngikk vi en sponsoravtale med Viking fotball og er dermed en del av Vikings samarbeidsnettverk. Vi er med å sponse både herrelaget og kvinnelaget i klubben.

Skifestivalen Blink

Sandnes Sparebank har vært en betydelig støttespiller for Blinken i mange år, både som sponsor og gjennom tildelinger fra Sandnes Sparebanks Gavefond. Fra 2021 går banken inn som en enda viktigere sponsor. Blinken setter Sandnes – og hele regionen – på kartet, og vi er stolt sponsor.

 

Sandnes IL Friidrett

Sandnes idrettslag er en tradisjonsbærer i Sandnes og ble stiftet i 1946. Med sine 1200 medlemmer har SI grupper innen alpint, langrenn, friidrett, orientering og mosjon/friluftsliv. Friidrettsgruppen har 650 medlemmer og har alltid lagt vekt på å gi et tilbud til både barn og unge, toppidrettsutøvere og mosjonister.  Laget er en betydningsfull arrangør for både regionale nasjonale og internasjonale stevner som setter byen på kartet.

 

Hinna Fotball

Har som mål å være det viktigste sosiale samlingspunktet i bydelen. Hinna Fotball har eksistert i mer enn 100 år og har i dag om lag 950 aktive medlemmer. Klubben er en av Stavangers største klubber og har en spesielt høy andel jenter. Har også et samarbeid med idrettsrådet om å få inaktive unge med. Sandnes Sparebank er en av flere hovedsponsorer.

 

GTI Friidrett

GTI Friidrettsklubb ble stiftet i 1990 og har utøvere både i lang- og mellomdistanseløp, sprint og tekniske øvelser. Klubben har et inkluderende treningsmiljø som passer for eldre ungdom, senior og veteraner. Hvert år stiller vi med herre- og damelag i Holmenkollstafetten. Den gule banken har i en årrekke vært en solid sponsor for GTI friidrett i Stavanger.

 

Ganddal Idrettslag - Fotballgruppa

Idrettslaget tilbyr både turn, orientering, håndball og fotball til sine vel 1100 medlemmer. Fotballgruppa jobber spesielt aktivt med å få med flere jenter på banen og at alle medlemmene skal være med lengst mulig. Fotballgruppa har tilbud til alle aldersklasser. Sandnes Sparebank er samarbeidspartner.

 

Forus og Gausel Idrettslag

Idrettslaget har rundt 1000 medlemmer fordelt på fotball, håndball og allidrett for de aller yngste. FGI holder til på Gausel og Forus i Hinna kommunedel i Stavanger. Hjemmekampene spilles på Knudamyrå Idrettspark for fotballen og i Gautesetehallen for Håndballen. I Forus og Gausel IL er man opptatt av å ta vare på hele bredden, og at idrettslag har en viktig rolle i samfunnet. Derfor er mottoet «Idrett for ALLE – sammen om en bedre bydel». Sandnes Sparebank er idrettslagets hovedsponsor, og pryder draktene til alle lag.