Seniorlån gir deg handlefrihet

Seniorlån gir deg muligheten til å opprettholde levestandarden selv om du jobber mindre eller har blitt pensjonist.

- Velg selv når du vil øke eller betale ned på lånet

- Ingen renter på ubenyttet kreditt

- Gir deg stor handlefrihet

Som mange andre over 60 år sitter du kanskje på en stor boligformue, etter i en årrekke å ha spart gjennom å betale ned på boliglånet. Samtidig går du av med pensjon og får mindre penger å rutte med i hverdagen. Med seniorlånet frigjør du en del av det du har spart i boligen. Det gir deg økonomisk handlefrihet til f.eks. å reise eller til å gi bort forskudd på arv.

Seniorlån er et rammelån eller fleksilån, som gjør at du selv velger når du vil øke eller betale ned på lånet. Det er ingen krav til nedbetaling, kun renteutgifter på benyttet kreditt som betales hver måned. Men som regel vil vi anbefale faste avdrag hver måned.

For å få kunne få et seniorlån, må du ha sikkerhet innenfor 60 % av boligens verdi, god økonomi og ingen betalingsanmerkninger. Du står fritt til å bruke pengene innenfor lånerammen til det du vil - enten du ønsker å reise, investere i bil eller andre planer du har lyst til å realisere. Du kan overføre penger fast hver måned, for å bedre din økonomiske hverdag, eller overføre engangsbeløp etter behov.