Oppdatering av mobilbank

Hva?
I løpet av torsdag 22. mars kommer det en ny versjon av vår mobilbank.

Hva er nytt?
Nå får du muligheten til å logge på med blant annet fingeravtrykk. Den nye mobilbanken er enda sikrere.

Dette må du gjøre
Mobilbank-appen må oppdateres. Har du problemer med oppdateringen, må appen avinstalleres og lastes ned på nytt. Når appen er oppdatert, får du opp «Logg inn».

Begrensninger
Du må ha iPhone 5 eller nyere, eller Android 6.0 eller nyere.

Her laster du ned ny versjon av mobilbanken


Pålogging 
Det finnes flere ulike typer påloggingsmetoder  - velg den måten som passer deg og din mobil:

 • Med fingeravtrykk
  I den nye mobilbanken kan du logge på med fingeravtrykk. For å ta denne funksjonen i bruk, må du ha skjermlås/kodelås på telefonen din. Dette er et krav fra både Apple og Android som produsenter, og gjelder alle banker.

  For å aktivere pålogging med fingeravtrykk, må du først logge deg inn med PIN-kode. Gå deretter inn i «Innstillinger» i menyen i mobilbanken. Menyen finner du på høyre side («burgermeny»/tre streker).

  Dersom du er vant til å logge inn med BankID på mobil, logger du først helt ut, så velger du pålogging med PIN. Har du ikke fire-sifret innloggings-PIN, kan du opprette dette i nettbanken under Innstillinger > Mobilbank > PIN-kode. Deretter kan du aktivere pålogging med fingeravtrykk som beskrevet over.

 • Med BankID på mobil
  Pålogging med BankID på mobil fungerer som før. Har du ikke BankID på mobil, men ønsker det? Les mer her for hvordan du aktiverer BankID på mobil.

 • Med PIN-kode
  Pålogging med firesifret PIN-kode, fungerer som før – MEN; har du iPhone (ios) krever denne innloggingsmåten nå at du bruker skjermlås/kodelås på telefonen din. (Har du en android-telefon, trenger du ikke skjermlås for å bruke denne innloggingsmetoden).

Problemer?

Send oss en melding i vår innboks på facebook, eller en mail til kundeservice@sandnes-sparebank.no, så svarer vi deg så raskt vi kan!