Vi er her. For deg.

Adm dir Trine Stangeland

Vi er banken din!

Vi er en solid bank. I gode og krevende tider.

Sandnes Sparebank ønsker å være en solid og behjelpelig samarbeidspartner i både gode og utfordrende tider. Vi vil gjerne hjelpe både privatkunder og bedriftskunder med tiltak som kan gjøre de økonomiske bekymringene mindre.Våre rådgivere er klar til å gi råd og til å bidra med sin kompetanse for å hjelpe til i denne krevende situasjonen. Vi kan også bistå hvis du har spørsmål om sparing i fond og innskudd.  Av konkrete krisetiltak vil tilby avdragsutsettelse på lån og vi vil vurdere kredittrammene for våre bedriftskunder. Vi har også satt ned boliglånsrentene med totalt inntil 1 % de siste ukene. Vi må alle gjøre det vi kan for å holde hjulene i gang, sier administrerende direktør Trine Stangeland.

Har du noe du ønsker at vi skal se på? Våre dyktige rådgivere har kunnskapen som trengs for å gi deg rådene som passer din situasjon. Kontakt din rådgiver direkte, ring oss på 51676700, send e-post til kundeservice@sandnes-sparebank.no – eller send oss en sikker melding i mobilbanken/nettbanken. Du må gjerne kontakte oss i innboksen på vår facebook side også.

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er banken din!

 • Rådgiver ingunn

  Raske svar

  Ingunn Frafjord: 97198033

  ingunn@sandnes-sparebank.no

   

 • Rådgiver Torger

  Personlig rådgivning

  Torger Dyrnes: 47506929

  tdy@sandnes-sparebank.no

   

 • Rådgiver Lene

  Lett å få tak i oss

  Lene Skjæveland: 92600349

  ls@sandnes-sparebank.no

   

Takk til dere som jobber i førstelinje. Som pleier de syke, trøster de engstelige. Takk til dere som får hjulene til å gå rundt. Ikke bare bussjåfører, men dere som sitter i kassen og selger maten vi spiser, og som med et smil forsikrer oss at det er nok til alle.

Takk til dere som henter søppelet når spannet er fullt, og dere som arrangerer konserter selv om dere ikke hører applausen vår.

Til dere som betaler dagpenger til oss som ikke lenger har jobb, og til dere som har restaurant men ingen gjester (vi kommer tilbake), men likevel setter maten på trappen vår.

Takk til deg som lufter hunden vår, som henter varene på butikken, og som henger posen med nybakte boller på dørhåndtaket vårt.

Takk til deg som sitter hjemme, som er kontorist og lærer på samme tid, som gjør en innsats for deg selv, for dine barn og resten av verden. Ikke fordi du MÅ, men fordi du VIL.

VI TAKKER ALLE DERE SOM HJELPER TIL MED DET DERE KAN. VI SKAL OGSÅ HJELPE NÅR DU TRENGER OSS, SÅ TA GJERNE KONTAKT.

Rikke og Daniel

Bli kunde!

Daniel og Rikke er to av rådgiverne du kan møte hos oss. Ta gjerne kontakt for en prat! Er du allerede klar for å bli kunde? Ha din BankID klar – og registrer deg her!